Meat&Fish

    グリルチキンと白ネギのみそマヨネーズ焼き

  • Grilled Chicken and Leak with Miso Mayonnaise
  • ¥1,490

    どんぐりを食べて育ったイベリコ豚のロースト
    粒マスタードのクリームソース

  • Grilled Iberico Pork with Seeded Mustard Cream Sauce
  • ¥2,138

    子羊肉の照焼き 山椒風味

  • Sansho pepper teriyaki lamb
  • ¥2,138

    子羊肉の香草パン粉焼き

  • Breadcrumbed herbed roasted lamb cutlets
  • ¥2,138

    オーストラリア産リブアイロースのステーキ トマトオニオンソース

  • Cattle Spenser roll steak with fresh tomato and sauce
  • ¥2,376

    本日の白身魚のソテー アンチョビバターソース

  • Fish dish of the day with anchovy butter sauce
  • ¥1,598

    帆立貝柱のソテー さっぱりレモンを添えて

  • Grilled scallops served with fresh lemon
  • ¥1,598

    本日の鮮魚

  • 御前崎市地頭方港から仕入れた新鮮なお魚を使ったオススメ料理です
  • Fresh local fish of the day
  • ¥1,922〜

Pasta

    ココペリ手作りミートソーススパゲッティ

  • Home made style spaghetti bolognese meat sauce
  • ¥1,166

    特製カルボナーラ

  • Carbonara
  • ¥1,382

    ベーコンときのこのガーリックスパゲティ

  • Bacon, Garlic, Onion, Mushrooms
  • ¥1,166

    チキンときのこのトマトソース/ホワイトソース

  • Garlic, onions, chicken, assorted mushrooms in cream sauce or tomato sauce
  • ¥1,166

    エビと明太子のクリームスパゲティ

  • Garlic, onions, fresh prawn and seasonal vegetables with roe cream sauce
  • ¥1,490

    豚バラ肉のトマトソーススパゲティ

  • Pan fried Pork-belly, onion, garlic in tomato sauce
  • ¥1,382

    海老のトマトクリームスパゲティ

  • Fresh prawn,onion,garlic and seasonal vegetables in tomato cream sauce
  • ¥1,382

    豚バラ肉ときのこの和風スパゲティ

  • Pan fried pork-belly, assorted mushrooms in Japanese style sauce
  • ¥1,382

    帆立貝柱のうにクリームスパゲティ

  • Fresh scallop ,onion,garlic in a sea urchin richer cream sauce
  • ¥1,598

    白ネギとベーコンの和風スパゲティ

  • Leak, bacon, in Japanese style sauce
  • ¥1,166

    アサリの和風スパゲティ

  • Clam in Japanese style sauce
  • ¥1,382

    ボンゴレビアンコ

  • Vongole Bianco
  • ¥1,382

    ボンゴレロッソ

  • Vongole Rosso
  • ¥1,382

    ナスとミートのファルファッレ

  • Farfalle : a shape of butterfly pasta and eggplant in Bolognese meat sauce
  • ¥1,382

    チキンとクリームのファルファッレ

  • Farfalle : chicken in a cream sauce
  • ¥1,382

Pizza

    照り焼きチキンとホワイトソースのピッツァ

  • Teriyaki chicken with white sauce
  • ¥1,242

    グラナパダーノチーズ、ブラックペッパー、トマトソース

  • cheese"Granapadano" , black pepper , tomato sauce
  • ¥1,242

    ナスとミートのとろとろ卵のせピッツァ

  • Cheese eggplant , bolognese meat sauce , half-boiled egg
  • ¥1,242

    ピッツァ・マルゲリータ

  • (モッツァレラ、完熟トマト、自家菜園バジル
  • Pizza Margherita (mozzarella, fresh tomato, fresh basil)
  • ¥1,296

    ズワイガニのクリームピッツァ

  • Crab with cream sauce
  • ¥1,382

    ぷりぷり海老のマヨネーズピザ

  • Shrimp,mayonnaise ,tomato sauce
  • ¥1,382

    イタリア産ハム「モルタデッラ」とグラナパダーノチーズのサラダピッツア

  • Mortadella,cheese"Granapadano" ,basil,fresh vegetable
  • ¥1,382
 

    3種チーズのピッツア

  • Trio formaggio
  • ¥1,490

others

    本日のおすすめ前菜

  • 一例:ボソエビの唐揚げと海藻のサラダ仕立て
  • Entrees of the day
  • ¥410

    産みたて卵のふわふわオムレツ

  • ♦ライスは入っておりません。
  • Fresh light omelette
  • ¥734

    ゴーダチーズのとろ〜り揚げ春巻き

  • Deep fried spring rolls stuffed with goda cheese
  • ¥486

    ガーリックトースト

  • Garlic bread
  • ¥410

    ドイツ産白ソーセージ 粒マスタード添え

  • Grilled german white sausage with seeded mustard
  • ¥734

    ポテトとベーコンのチーズ焼き(ローズマリー風味)

  • Roasted potato , bacon , cheese , and rosemary
  • ¥626

    本日の特選スープ

  • Soup of the day
  • ¥454

Salad

    完熟トマトのフローズンサラダ

  • Mixed green salad , marinated ripe tomatos with tomato sorbes
  • ¥842

    低温調理したホワイトチキンと木の実のシーザーサラダ

  • Slow cooked white chicken with nuts caesar salad
  • ¥842

    たっぷり野菜のごまクリームサラダ

  • Home picked vegetables with sesami cream dressing
  • ¥734

    自家製パンチェッタときのこの温サラダ 半熟卵添え

  • SHot salad with homemade pancetta,mushrooms,half-boiled egg
  • ¥842

DINNER MENU OPTIONS : LIGHT SET MENU

  • Both includes 1 beverages : choice of freshly fruit juice , tea , coffee.
  • ¥2,700 per person : five courses. includes two shared meal , choice of all pasta and all pizza. To be used in conjunction with either 2 amuse bouches , soup and pre-selected 2 dessert.
  • ¥3,564 per person : six courses. This menu includes either 2 amuse bouches as entree , soup , dessert. Choice of three , pasta , pizza and main.